Προφίλ για ταινίες LED

Προφίλ για ταινίες LED
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Προφίλ αλουμινίου χωνευτό Κατόπιν Παραγγελίας

Προφίλ αλουμινίου χωνευτό

Προφίλ Αλουμινίου Χωνευτό για ταινία LED Η τιμή πώλησης είναι ανά μέτρο. Το κάθε μέτρο διαθέτει 2 βάσεις στήριξης και 2 τάπες. Κατάλληλο για σημεία όπως γωνίες κουζινών, ντουλάπια, σκαλοπάτια και διάφορα άλλα μέρη. Η μπάρα δεν περιέχει ταινία LED και μπορείτε να διαλέξετε εσείς την ταινία LED της επιλογή σας. Περιέχει κάλυμμα Αμμοβολής (Frosted)..

6,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,60€

Προφίλ αλουμινίου επιφανειακής στήριξης Κατόπιν Παραγγελίας

Προφίλ αλουμινίου επιφανειακής στήριξης

Η τιμή πώλησης είναι ανά μέτρο.  Το κάθε μέτρο διαθέτει 2 βάσεις στήριξης και 2 τάπες. Κατάλληλο για σημεία όπως γωνίες κουζινών, ντουλάπια, σκαλοπάτια και διάφορα άλλα μέρη. Η μπάρα δεν περιέχει ταινία LED και μπορείτε να διαλέξετε εσείς την ταινία LED της επιλογή σας. Περιέχει κάλυμμα Αμμοβολής (Frosted)..

7,18€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,79€

Προφίλ αλουμινίου οβάλ Κατόπιν Παραγγελίας

Προφίλ αλουμινίου οβάλ

Η τιμή πώλησης είναι ανά μέτρο και πωλείτε σε κομμάτια των 2 μέτρων Το κάθε μέτρο διαθέτει 2 βάσεις στήριξης και 2 τάπες. Η μπάρα δεν περιέχει ταινία LED και μπορείτε να διαλέξετε εσείς την ταινία LED της επιλογή σας. Περιέχει κάλυμμα Γαλακτερού Χρώματος (Milky Cover) Το προϊόν πωλείται σε πακέτα των 2...

10,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,12€

Προφίλ αλουμινίου γωνιακό Κατόπιν Παραγγελίας

Προφίλ αλουμινίου γωνιακό

Προφίλ Αλουμινίου Γωνιακό για ταινία LED Η τιμή πώλησης είναι ανά μέτρο και πωλείτε σε κομμάτια των 2 μέτρων. Το κάθε μέτρο διαθέτει 2 βάσεις στήριξης και 2 τάπες. Κατάλληλο για σημεία όπως γωνίες κουζινών, ντουλάπια, σκαλοπάτια και διάφορα άλλα μέρη. Η μπάρα δεν περιέχει ταινία LED και μπορείτε να διαλέξετε εσείς την ταινία LED της επιλογή σας. Περιέχει κάλυμμα Αμμοβολής (Frosted) Το προϊόν πωλείται σε πακέτα των 2. ..

12,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,45€