Τρόποι Αποστολής

Μεταφορικό Κόστος:
Το κόστος χρέωσης των μεταφορικών διαμορφώνεται κατά την παραγγελία του πελάτη.
Ελάχιστο κόστος αποστολής 3€ για αποστολές με ACS ή Γενική Ταχυδρομική.Σε δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή γίνεται απ΄το πλησιέστερο κατάστημα courier ή μεταφορικής εταιρείας.Το κόστος αντικαταβολής με courier είναι 2€.Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS & Γενική Ταχυδρομική για την αποστολή των προ'ιόντων της με courier.Για τα ογκώδη και βαριά αντικείμενα η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και χρέωση του παραλήπτη.Αρκετά προ'ιόντα της εταιρείας μας έχουν δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελληνική επικράτεια(τηλεφωνική ενημέρωση).Στις αποστολές με μεταφορική εταιρεία δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής.

H παράδοση με courier αφορά πάντα παράδοση στην πόρτα του  πελάτη ενώ η παράδοση με μεταφορική επί πεζοδρομίου στο σπίτι του πελάτη όπου αυτό είναι εφικτό ή με όποιες μεταφορικές μας δίνουν το δικαίωμα. Oι μεταφορικές δεν κάνουνε συνήθως παραδόσεις απογεύματα .
Οπότε αν δεν είστε πρωινές ώρες στο σπίτι είναι καλό να επιλέγετε  παραλαβή από την έδρα της μεταφορικής ή του καταστήματος ACS ή SPEEDEX της περιοχή σας σαν τρόπο αποστολής μέσα από το καλάθι αγορών ειδικά αν αφορά αυτό αντικείμενα μικρά σε όγκο για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. Έχετε υπ όψη ότι σε κάποιες περιοχές δεν γίνονται παραδόσεις Σάββατα. Για νησιωτικές περιοχές σε κάποιες περιπτώσεις ίσως χρειαστούν 1-2 μέρες παραπάνω από το χρόνο που προϋπολογίζουμε. Παρακαλούμε αν γίνει λάθος από τον μεταφορέα και ενώ του έχουμε πει ότι τα έξοδα αποστολής είναι της εταιρίας μας, σας χρεώσει έξτρα μεταφορά από ότι έχει προσυμφωνηθεί παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας να το διευθετήσουμε.